top of page
Zoeken

Roos op ontdekking bij Mini Motus

Ik stel ons graag even voor, Maxime Luyten 27 jaar zelfstandige van beroep en mama van Roos. Roos Bogaerts geboren op 25 september 2022 en een vrolijke avontuurlijke baby.

Ondertussen is Roos de 9 maanden gepasseerd en kan ze al goed kruipen. We wilde haar graag extra uitdagen maar op een positieve en vooral niet geforceerde manier. Zo kwam ik uit bij Mini Motus.


We kwamen maar net optijd aan bij Mini Motus iets dat mij wel vaker gebeurt nu ik mama ben want ja ze moet toch altijd voor het vertrek nog wat terug geven of net dan heeft ze een nieuwe pamper nodig. Ja kent het wel. Een mega pluspunt vond ik dus bij aankomst de parking. Er is voor de deur ruim genoeg parking om zonder stress te parkeren ook als je maar net optijd bent hoef je niet eerst nog parkeerplek te gaan zoeken waar ik meestal dan stress van krijg.


Het ontvangst was warm, Bo stelt jouw als ouder direct gerust, alles kan alles mag zolang je maar plezier maakt en bezig bent met je mini. Dus er is zeker geen stress nodig hier.


Het interieur is heel uitnodigend, over alles is nagedacht. De vele rondingen in het interieur ogen niet alleen mooi maar zijn ook veilig voor de mini's. Het is een echt paradijs aan sensorisch speelgoed maar ook voor het oog.


Oke na de vele positieve indrukken bij het binnenkomen had ik er super veel zin in om samen met Roos op ontdekking te gaan. Bo start de les met een beetje theorie. Ze legde met veel kennis en passie uit waarom kruipen zo belangrijk is. De uitleg was ook het perfecte moment voor Roos om een beetje te acclimatiseren. Na de uitleg ging de les van start.

Roos vond het geweldig en beklom elk obstakel met veel fierheid. Zo mooi om je kindje te zien glunderen. Een blij kind betekent een blije mama:) De trappen vond ze geweldig en Bo gaf als tip als je thuis een veilige trap hebt gebruik die zeker om te oefenen.

De les werd afgesloten met het aftellen naar de bellenblaas. Zo is het duidelijk voor de kindjes dat dit het einde van de les is.


Zeer benieuwd naar onze volgende les en wij kijken er enorm naar uit.


Niet te vergeten na de les is er ook de mogelijkheid om iets te drinken met de andere ouders en voor de kindjes is er een snackje voorzien.

Een degelijke verzorgingstafel kon natuurlijk ook niet ontbreken, ben je je pampers of iets anders vergeten alles is aanwezig. Je kan dus zonder stress naar Mini Motus gaan.


Als dit jouw nieuwsgierigheid heeft opgewekt zou ik zeggen lees volgende week het vervolg maar vooral boek jezelf en je mini een les. Gun jezelf en jouw kindje deze geweldige ervaring.

En ik weet al wat mijn volgende kraam cadeau voor mijn vriendinnen gaat worden. Want je kan bij Mini Motus ook cadeaubonnen kopen en zo geef je een geweldige ervaring voor ouder en mini cadeau.


129 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page