top of page
Zoeken

Herhalen, herhalen en nog eens herhalen


Herhaling is super belangrijk bij het aanleren van kinderen hun motorische vaardigheden. Eén lesje bij Mini Motus is een hele ontdekking maar ik ben er nog meer van overtuigd dat je als mama en mini bij herhaling van de lessen nog meer voldaan naar buiten zal gaan.


Al spelenderwijs je mini zien groeien in zijn grove motoriek is toch geweldig als ouder. Alles meebeleven op het niveau van je kind, iets waar ik zo van kan genieten. Hoe ze alles voor de eerste keer ontdekken, hoe alles ook terug jouw eerste keer wordt. De fijne en grove motoriek op de juiste manier stimuleren is zo belangrijk en Bo begeleid je hierin zo goed.

Ze geeft tips en trucjes maar legt ook heel goed uit waarom en in welke fases jouw baby zich bevindt.


Na de uitleg ging Roos met plezier op ontdekking, ze liet haar leiden daar een iets ouder kindje. Even kaderen: Roos gaat zelf niet naar de crèche maar dankszij Mini Motus kan ik haar toch in contact laten komen met leeftijdsgenootjes. Ik heb nu na 2 lesjes ook gemerkt dat Roos echt geniet van contact met de andere mini's. Dus als ik haar achter een andere mini zie kruipen of zie dag zeggen tegen een andere mama smelt mijn hart.

Want het cliché is toch dat kindjes die niet naar de crèche gaan misschien niet sociaal zouden zijn? Roos bewijst het tegendeel want voor Roos zou Mini Motus zonder andere mini's niet hetzelfde zijn. Haar grootse motivatie bij Mini Motus zijn de mensen. De lieve mama's, mini's en natuurlijk Bo. Er is ook een klaspop die kindjes komt helpen indien ze net dat extra steuntje nodig hebben.


Dus waar was ik, al kruipend leerde de 2 elkaar en de ruimte kennen. Samen door de tunnel, op de trappen over de spiegels. Heel leuk om te aanschouwen.


Ook leuk om te weten Bo wisselend regelmatig de opstelling in de ruimte dus ook al kom je meerdere keren het is elke keer een hele nieuwe ontdekking voor jouw mini.


Na een uurtje merkte ik dat Roos beetje moe begon te worden dus had niet verwacht dat ze met het einde van de les bij de bellenblazer nog zo enthousiast ging zijn. Maar ze kon niet stil zitten en giechelde erop los. Mooie afsluiter van weer een geslaagde les bij Mini Motus.


Ik herhaal het nog eens het is echt een aanrader om jezelf of iemand anders dit cadeau te doen.

En je geeft ze niet alleen een heel leuke les cadeau maar ook een geweldig dutje. Roos sliep 2,5 uur na de les echt een unicum voor een dametje die meestal maar één uur achter elkaar slaapt. Wij verheugen ons alvast op de volgende les. En Roos zou het heel fijn vinden om nog meer mini's van jullie te ontmoeten :)

24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page