top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBo

Ontdek Nieuwe Avonturen bij Mini Motus: Mama & Baby Yoga en Zwangerschapsyoga!

Groot nieuws bij Mini Motus: wij breiden ons aanbod uit met Mama & Baby Yoga en Zwangerschapsyoga, dankzij een prachtige samenwerking met Charlotte van Studio Sanso.


Ontmoet Charlotte: Jouw Gids in Yoga

Charlotte van Studio Sanso is meer dan een docent; zij is een gids die jou en je baby dichter bij elkaar brengt door de zachtheid van yoga. Haar expertise? Het creëren van een serene sfeer waarin jij en je kleintje samen kunnen groeien en bloeien.


Samen Sterk: Bo & Charlotte's Visie

Deze magische mix van yogalessen komt voort uit de samenwerking tussen Bo van Mini Motus en Charlotte. Hun gezamenlijke missie? Een ondersteunende community bouwen voor moeders (in spé) en hun baby's.Mama & Baby Yoga: Verbinding & Herstel

Startend vanaf 6 weken na de bevalling, biedt deze reeks je de kans om op een liefdevolle manier te herstellen en tegelijkertijd een diepe band met je baby te smeden. Samen met andere nieuwe moeders leer je ontspannen, terwijl je je lichaam op een veilige manier versterkt.


Zwangerschapsyoga: Voorbereid & Krachtig

Vanaf 14 weken zwangerschap verwelkomen we je om deel te nemen aan zwangerschapsyoga. Onder leiding van Charlotte ontdek je houdingen die niet alleen comfort bieden tijdens je zwangerschap, maar je ook voorbereiden op de bevalling. Het is een kans om in harmonie met je lichaam en je ongeboren kind te komen.

Welkom bij Mini Motus


Of je nu net moeder bent geworden of je op je bevalling voorbereidt, Mini Motus is er voor jou. Met open armen en warme harten nodigen we je uit om deel te nemen aan deze unieke lessen, geleid door Charlotte en gefaciliteerd door Bo.


Klaar voor deze liefdevolle reis? Klik hier: schrijf je in en maak deel uit van onze groeiende familie. De plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang!


Tot snel,

Charlotte & BoHet Mini Motus Team 💖

80 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page