top of page

...

...

Annuleringsbeleid Mini Motus Café

Bij Mini Motus Café waarderen wij uw deelname en begrijpen dat onvoorziene omstandigheden uw planning kunnen beïnvloeden. Echter, zoals u kunt begrijpen, hebben wij bij de organisatie van onze activiteiten te maken met vooraf gemaakte kosten en beperkte beschikbaarheid, waardoor wij een specifiek annuleringsbeleid hanteren. Dit beleid is ingesteld met het oog op een eerlijke behandeling van alle deelnemers en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Wij, inclusief ikzelf, Bo, vinden het bijzonder spijtig wanneer een annulering noodzakelijk is. Niet alleen vanwege de gemiste ervaring voor uw kind en uzelf, maar ook omdat dit inkomsten betreft die reeds geïnvesteerd zijn in de voorbereiding van het evenement. Daarnaast neemt een annulering de kans weg voor een ander kind om deel te nemen.

 

Hieronder volgt ons annuleringsbeleid:

 

Tot 48 uur voor aanvang: U heeft de mogelijkheid om uw boeking kosteloos te verplaatsen naar een ander tijdstip binnen 4 maanden na de oorspronkelijk geboekte datum.

Van 48 tot 12 uur voor aanvang: Mocht u binnen deze periode moeten annuleren, bieden wij de mogelijkheid om een nieuw moment te kiezen met een korting van €15 op de nieuwe sessie.

Binnen 12 uur voor aanvang: Helaas is het niet mogelijk om de boeking te verplaatsen of te annuleren binnen deze termijn. Wij beschouwen dit als een gemiste sessie zonder mogelijkheid op restitutie of verplaatsing.

Terugbetalingen: Gelieve te noteren dat terugbetalingen niet mogelijk zijn onder enige omstandigheid. Dit beleid is ingesteld vanwege de reeds gemaakte kosten en de impact op de beschikbare capaciteit.

Daarnaast willen we benadrukken dat het overleggen van doktersbriefjes geen invloed heeft op het annuleringsbeleid. Wij begrijpen dat gezondheidsproblemen onvoorspelbaar zijn, maar om consistentie en eerlijkheid te handhaven voor alle deelnemers, kunnen wij geen uitzonderingen maken op basis van medische attesten.

 

Wij moedigen u echter aan om, indien u niet in staat bent om deel te nemen, zelfstandig een vervanger te zoeken die uw plek kan innemen. Dit biedt een flexibele oplossing die het mogelijk maakt voor een ander kind om van de Mini Motus ervaring 

 

Belangrijke procedure voor annulering: Om uw boeking te annuleren of te wijzigen, vragen wij u om dit exclusief via e-mail te doen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde communicatie en zorgt ervoor dat wij uw verzoek efficiënt kunnen verwerken.

 

Wij hopen op uw begrip en medewerking met betrekking tot dit beleid, dat is ontworpen om de belangen van alle betrokken partijen te beschermen en te zorgen voor een voortreffelijke ervaring bij Mini Motus Café. Mocht u vragen hebben of een situatie willen bespreken, staan wij uiteraard open voor dialoog.

...

...

PAYMENT METHODS

- Credit / Debit Cards
- PAYPAL

- Offline Payments

bottom of page