top of page

FAQ

 • Moet ik (als ouder) mee deelnemen aan het beweegmoment?
  We vragen ondersteuning van minstens 1 begeleider. Dit kan een mama, papa, opa, oma, tante, peter,... zijn. Je zorgt mee voor het stimuleren van de mini en ook veiligheid is iets wat je mee opvolgt. Je hoeft geen voorkennis te hebben. We leggen uit wat we juist verwachten tijdens jullie momentje.
 • Zijn enkel mini's met motorische problemen welkom?
  Neen, alle mini's zijn welkom. We streven er naar om uit alle mini's het meeste uit hun gaven te halen en zetten in op de gehele ontwikkeling. Door te bewegen stimuleer je meer dan alleen de motoriek. Bewegen heeft inpakt op bv: zelfvertrouwen, zelfbesef, sociale competenties,...
 • Mag mijn partner meekomen?
  Een 2de begeleider mag meekomen om te kijken. Jullie kunnen elkaar ook afwisselen op de beweegvloer. Indien het rustig is kunnen 2 begeleiders deelnemen aan het beweegmoment.
 • Ik heb 2 mini's (broertjes/zusjes) van een verschillende leeftijd onder 4j, kunnen ze samen een les/beweegmoment volgen.
  Ja en neen, Voor een tweeling is dit geen probleem, ze zijn samen welkom in dezelfde groep. Voor broertjes en zusjes die verschillend zijn van leeftijd is het spijtig genoeg niet mogelijk om samen een lesje te volgen. Dit om praktische redenen. De groepen zijn opgedeeld in ontwikkelingsfases om zo je mini de meeste kansen te geven om verder te ontwikkelen en geprikkeld te worden tijdens de les. Tijdens een open spel moment op woensdagnamiddag en vakanties kan dit wel.
bottom of page